Vicdansız şahıs sokak köpeğini sopayla döverek öldürdü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde henüz kimliği öğrenilemeyen şahıs, tavuğunu yediği iddia ettiği sokak köpeğini, sopayla defalarca vurarak öldürdü. O anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

İnegöl'ün kırsal İsaören Mahallesi'nde 30 Eylül taraihinde meydana gelen olayda D.A. (58), iddiaya göre henüz kimliği öğrenilemeyen şahıs, tavuğunu yediğini öne sürdüğü sokak köpeğini, sopayla defalarca vurdu. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

sokak-kopegini-sopayla-oldurdu-o-anlar-350988-96958.jpg

Köpek olay sonrası ölmezken, olayın ardından bahçesine sığındığı fabrikanın sahibi tarafından, veterinere götürülerek tedavi ettirildiği iddia edildi. Fabrika sahibi tarafından cep telefonu ile görüntülenen erkek köpeğin, darbeye bağlı olarak kafatasında kırıklar olduğu ve sol gözünün de görme yetisini kaybettiği tespit edildi.

sokak-kopegini-sopayla-oldurdu-o-anlar-353250-97463-1.jpg

ŞAHIS SERBEST KALDI

Köğeği vahçice darp eden D.A., jandarmadaki işlemlerininden sonra evk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

D.A.'nın ifadesinde, köpeği, tavukları yediği için bir anlık sinirle sopayla dövdüğünü, köpeğin ölmediğini söylediği öğrenildi.

Öte yandan jandarmanın sahibinin ifadesine başvurmak üzere gittiği fabrikada, köpeği bulamaması üzerine, köpeğin sağ olduğuna dair görüntülerin dosyaya delil olarak sunulduğu ve D.A.’nın bu gerekçeyle serbest bırakıldığı iddia edildi.

Kaynak:DHA