Vatandaş iddia etti: Haberim olmadan arsam bölünmüş

Vatandaş iddia etti: Haberim olmadan arsam bölünmüş
Denizli'nin Baklan ilçesinde yaşayan Şadiye Vural Demir, vefat eden annesinden kalan 6 hisseli 15.320 metrekare bağsının olduğunu anlattı. Bu bağın bir tapusu 9.160 metrekare diğeri de 6.160 metrekare olduğunu belirtti.Bunları anlatan...

Denizli'nin Baklan ilçesinde yaşayan Şadiye Vural Demir, vefat eden annesinden kalan 6 hisseli 15.320 metrekare bağsının olduğunu anlattı. Bu bağın bir tapusu 9.160 metrekare diğeri de 6.160 metrekare olduğunu belirtti.

Bunları anlatan Demir, toplulaştırma adı altında tapulu olan 9.160 metrekarelik alanından hiç bir bilgisi dahi olmadan yol geçtiğini iddia etti.

Mağdur vatandaş Şadiye Vural Demir, diğer 6.160 metrekarelik tapulu yerlerinin bilgileri olmadan bölünüp iki kişiye verildiğini bu kişilerin ise kim olduğunun belli olmadığını anlattı.

Yerlerinin Denizli Baklan'da olduğunu kendilerinin de Ankara'da yaşadığını ifade eden Demir, bu olay olduktan bir kaç sonra haberinin olduğunu söyledi. Komşuları tarafından haberdar edilen mağdur vatandaş Şadiye Vural Demir bağlarının da başkaları tarafından taş, toprak atılarak kullanıldığını ifade etti.

Bilgileri olmadan tapulu arsasından yol geçti, diğer tapulu arsası da bilinmeyen iki kişiye tahsis edildi. Bu şikayetini 27 Aralık tarihinde Bimer'e iletti ama henüz bir dönüş olmadı.

Bununla da kalmayan mağdur vatandaş Tarım Reformu Genel Müdürlüğüne dilekçe vererek şikayetini iletti ama ordan da hiç bir cevap alamadığını iddia etti.

Bu şekilde de Baklan'da yüzlerce mağdur ailenin olduğunu dile getiren Şadiye Vural Demir yetkililerden yardım istediğini açıkladı.

Etiketler :