Vahşetin Adresi Kağıthane!

Vahşetin Adresi Kağıthane!
Tüyler ürperten cinayet İstanbul Kağıthane'de gerçekleşti. Vahşet, Zahide B.'nin eski sevgilisi Serdar K.'yı evine çağırmasıyla başladı. Serdar K., Zahide B.'nin yeni sevgilisi Fikret Ö., tarafından öldürüldü.

İstanbul Kağıthane Talatpaşa mahallesinde meydana gelen dehşet verici olay, Zahide B.'nin eski sevgilisi Serdar K.'yı eve çağırmasıyla başladı.

Sevgili oldukları öğrenilen Zahide B. ve Serdar K. yakın süreçte ayrılma kararı aldı. Zahide B. kısa süre önce Fikret Ö. ile sevgili oldu. Fakat eski sevgilisi Zahide B.'nin peşini bırakmayan Serdar K., tekrardan görüşmek istedi.

ÖLDÜRMEK İÇİN PLAN YAPMIŞLAR

Zahide B., Serdar K.'nin kendisi ile görüşmek istediğini sevgilisi Fikret Ö.'ye aktardı. Bunun üzerine çift plan yaparak Serdar K.'yı eve çağırdı. Evde bulunan Zahide B., Fikret Ö., Seher Ö. ve Emre K. (41) Serdar K.'yı beklemeye başladı. Görüşmek için arkadaşı ile eve gelen Serdar K., apartmanın önünde Emre K. tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Kağıthanede kan donduran cinayet Yeni sevgili, eski sevgiliyi öldürdü... Eve çağırdılar, pusu kurup saldırdılar

APARTMAN GİRİŞİNDE KANLI CİNAYET

Silah tutukluk yapınca can havli ile apartmana giren Serdar K., burada Fikret Ö. ve Zahide B. ile karşılaştı. Serdar K., Fikret Ö. tarafından meyve bıçağıyla vücudunun 4 yerinden defalarca bıçaklandı. Aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanan Serdar K., arkadaşı Hakan B. tarafından özel bir araçla Şişli'deki Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine götürüldü. Hemen ameliyata alınan Serdar K. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kağıthanede kan donduran cinayet Yeni sevgili, eski sevgiliyi öldürdü... Eve çağırdılar, pusu kurup saldırdılar

SU SAYACI İÇİNDE TABANCA BULUNDU

Olayın ardından polis ekiplerinin soruşturması başladı. Polis incelemesinde adreste bulunan Zahide B., Fikret Ö., ve Emre K. isimli şüpheli şahıslar yakalandı. Adreste yapılan aramalarda ise dairenin girişinde bulunan su sayacı kutusunun içerisinde bir adet tabanca ele geçirildi.

ZAHİDE VE FİKRET TUTUKLANDI

Konu ile ilgili yakalanan Zahide B., ve Fikret Ö., sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı. Emre K., ise adli kontrol hükümleri ile serbest bırakıldı.