Taksi Şoförünü Öldüren Caninin İfadesi Ortaya Çıktı! Boş Kovanları da Toplamış

Taksi Şoförünü Öldüren Caninin İfadesi Ortaya Çıktı! Boş Kovanları da Toplamış
İzmir Gaziemir’de, soğukta üşümesin diye bir yolcuyu aracını alan taksi şöförü, arka koltukta oturan yolcunun 3 el ateş etmesi sonucu, kaldırıldığı hastanede öldü. Zanlının emniyette verdiği ifade ortaya çıktı.

İzmir Gaziemir'de taksici Oğuz Erge'yi öldüren ve olaydan 1.5 saat sonra gözaltına alınan Delil Aysal'ın savcıda verdiği ifadede, hiçbir gerekçesi olmadığını söylediği öğrenildi. 12 Punto'nun haberine göre keyfi olarak taksici Erge'yi vuran Aysal'ın, saldırı sonrası cep telefonu, kulaklığını da aldığı öğrenildi.

Delil Aysal'ın kaçmadan önce 3 adet boş kovanı da alıp kaçtığı öğrenildi.

POLİSTE KAYDI VAR

Poliste kayıp olarak aranması olan Delil Aysal'ın ayrıca intihar girişimi nedeniyle kaydı olduğu öğrenildi.

taksi.jpeg

TAKSİCİLER KONVOYLA CENAZEYİ ALDI

izmir'de, müşteri olarak taksiye binen Delil Aysal tarafından tabanca ile vurularak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren taksi şoförü Oğuz Erge'nin cenazesi, 250 dolayında taksicinin oluşturduğu konvoy ile İzmir Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Konvoya katılan taksi şoförleri, meslektaşları Oğuz Erge'nin öldürülmesine alkış ile tepki gösterdi.

taksi1.jpeg

ÜŞÜMESİN DİYE TAKSİYE ALMIŞTI

İzmir'de 19 yaşındaki D.A. müşteri olarak bindiği taksinin şoförü 44 yaşındaki Oğuz Erge'yi tabancayla yaralayıp, telefonunu çalmıştı.

VURDUKTAN SONRA "BAZI İNSANLARA GÜVENMEYECEKSİN" DEMİŞTİ

Araç kamerasına yansırken Erge'nin saldırganı soğukta beklemesin diye taksiye aldığı; saldırganın ise vurduktan sonra "Bazı insanlara güvenmeyeceksin" dediği duyuluyor.

taksi1.jpeg

TAKSİCİ HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Dün gece İzmir Gaziemir’de, taşıdığı yolcu tarafından ateşli silahla vurulan taksi şoförü, tedavi altında olduğu hastanede hayatını kaybetti. Yaralı şoför 112 ambulansla olay yerinden alınıp Gaziemir Devlet Hastanesi'ne nakledilmiş, ilk müdahale sonrası Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde acil operasyon geçirmişti. Kamuoyuna yayılan video kaydı iyiliğe vahşetle mukabele edilebilmesi açısından büyük üzüntüye yol açacak nitelikte. Failin hak ettiği cezayı çekeceğinden kuşkumuz yok. Merhuma Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Etiketler :