Ünlü YouTuber Enes Batur Ölümden Döndü

Ünlü YouTuber Enes Batur Ölümden Döndü
16 milyonun üzerinde abone sayısı ile Türkiye'nin en popüler Youtuberları arasında yer alan Enes Batur, Kandıra'da lüks aracıyla bir trafik kazası geçirdi. Batur ve sevgilisi Zelal Işıl Özdemir'in içinde bulunduğu araç yağmur kanalına düşerek ağır hasar alırken, Batur ve Özdemir hastaneye kaldırıldı.

Kocaeli Kandıra'da ciddi bir trafik kazası geçiren ünlü YouTuber Enes Batur, sevgilisi Zelal Işıl Özdemir ile birlikte adeta ölümden döndü.

BATUR VE SEVGİLİSİ HASTANEYE KALDIRILDI

Kocaeli Gündem'den Abbas Çakar'ın haberine göre kazanın ardından araçlardan biri, çarpışmanın etkisiyle yol kenarındaki yağmur suyu kanalına düştü. Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

whatsapp-image-2024-07-05-at-22-24-50.jpegKaza sonucunda Enes Batur ve Zelal Işıl Özdemir'in yaralandığı ve olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Yaralıların sağlık durumları hakkında henüz detaylı bilgi verilmedi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.