Ünlü sunucunun oğlunu döven bakıcıya hapis cezası

Ünlü sunucunun oğlunu döven bakıcıya hapis cezası
Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen'in 3 yaşındaki çocuğunun bakıcısı tarafından dövüldüğü iddia edilmişti. Özgen'in şikayeti üzerine savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Ekranların tanınan sunucusu Cansu Canan Özgen ve eşi Erden Eryüz'ün oğulları Ali Eryüz'ün, bakıcısı Uktamov M. tarafından darp edildiği iddiasıyla başlatılan soruşturmada yeni detaylara ulaşıldı.

Bakıcının çocuğu darp ettiğini anlayan çift, emniyete yaptıkları şikayette bakıcının 6 aydır yanlarında olduğunu belirtti. Bakıcının oğullarını parka götürdükten sonra eve geldiğini ve darp olayını komşularının bildirdiğini öğrendiklerini söylediler.

BAKICI KAÇAK YOLLARLA YURDA GİRMİŞ

Sabah'tan Armağan Yılmaz'ın haberine göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada, bakıcı Uktamov M.'nin ülkeye kaçak yollarla girdiği ve oturma izninin olmadığı tespit edilerek sınır dışı edilmesinin ardından ifadesi alınması için Türkiye'ye getirildiği ortaya çıktı.

Uktamov M. ifadesinde, 6 aydır Ali'nin bakıcısı olduğunu, Ali'ye bu zamana kadar hiç vurmadığını ve onu evladı gibi sevdiğini belirtti. Ali'nin parkta köpek pisliğini eline aldığını ve yutabileceği kaygısıyla eline vurduğunu, ağzına pisliği alma ihtimaline karşın yanaklarından tutarak ağzını açmaya çalıştığını iddia etti.

İDDİALARI REDDETTİ

Uktamov M., hemşire olduğu için çocuğun zararlı bir madde yutması sonrası sağlık sorunu yaşamaması için böyle bir şey yaptığını öne sürdü. Yüzüne tokat atmadığını, sadece eliyle yanağını açmak için ağzını sıkıştırdığını ifade etti.

1 YIL HAPSİ İSTENDİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma sonucu hazırlanan iddianame kabul edildi. İddianame'de sanık hakkında 'basit yaralama' suçundan 1 yıl hapis cezası istendi.