Ünlü kadın voleybolcu evinde ölü bulundu!

Ünlü kadın voleybolcu evinde ölü bulundu!
Nilüfer Belediyespor'un voleybol takımına yeni transfer olan Porto Rikolu smaçörü Pilar Marie Victoria Lopez evinde şüpheli bir şekilde ölü bulundu.

Bursa'nın Vodafone Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor'un Porto Rikolu smaçörü Pilar Marie Victoria Lopez, şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti.

29 yaşındaki Lopez, kulübün Beşevler'deki evinde ölü bulundu. Olayın, sabah yapılacak antrenmana katılmaması üzerine kulüp yetkililerinin eve gitmesiyle ortaya çıktığı bildirildi.

gwjsjvrweaarag.jpg

Savcılık olayla ilgili soruşturma başlatırken, Lopez’in ölüm nedeninin adli tıp incelemesiyle belirleneceği açıklandı.

NİLÜFER BELEDİYESPOR BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI

Nilüfer Belediyespor Başkanı Muharrem Or, oyuncularının ani kaybından derin üzüntü duyduklarını belirtti ve detayların savcılık incelemesinin ardından kamuoyuyla paylaşılacağını ifade etti.

fghfhf.png

ÖLMEDEN ÖNCEKİ SON PAYLAŞIMI

whatsapp-image-2024-08-29-at-16-50-44-001.jpeg

YENİ TRANSFER OLMUŞTU

1995 doğumlu Pilar Lopez, geçtiğimiz sezon Fransa’nın Beziers Angel takımından transfer edilmişti ve Porto Riko Milli Takımı'nda da aktif olarak forma giyiyordu. Lopez’in ani ve beklenmedik ölümü, spor camiasında büyük bir üzüntü yarattı.

Detaylar ve resmi açıklamalar, soruşturmanın tamamlanmasının ardından yapılacak.

ANTREMANA GELMEYİNCE ÇİLİNGİRLE ODAYA GİRİLDİ

Bugün antremana gelmemesi üzerine voleybolcu arkadaşları lojmana gelerek çilingir aracılığıyla kapıyı açtılar. İçeri girdiklerinde yatak üzerinde bulunca kalp masajı yaptılar. Bu sırada lojmana çağrılan sağlık görevlileri yaptıkları muayenede Voleybolcu Lopez'in hayatını kaybettiğini belirlediler.

SADECE UYKU İLACI KULLANIYORDU

Pilar Marie Viktoria Lopez'in takım arkadaşı olan ve aynı lojmanda kalan Polonyalı voleybolcu, olay yerine gelen polislere, "Dün sabah beraber kahvaltı yaptık. Herhangi bir sağlık problemi yoktu. Sadece uyku güçlüğü çekiyordu. Bu nedenle de uyku ilacı kullanıyordu. Başka da kullandığı ilaç yoktu" dediği öğrenildi.

Kaynak:Haber Merkezi