Üniversite Öğrencisi Yurttaki Odasında Ölü Bulundu

Üniversite yurdundaki ölümlere bir yenisi daha eklendi. Zonguldak'ta üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Doğan Karadoğan, yurtta ölü bulundu.

Zonguldak'ta, 21 yaşındaki üniversite öğrencisi, kaldığı yurtta ölü bulundu. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü 1. sınıf öğrencisi olan Doğan Karadoğan’ın epilepsi hastası olduğu öğrenildi. Karadoğan’ın kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi ile netleşecek.

Olay, Kilimli ilçesindeki KYK Erkek Öğrenci Yurdu'nda saat 21.00 civarında gerçekleşti. 21 yaşındaki Doğan Karadoğan'ın tuvalette uzun süre kalması üzerine, oda arkadaşı endişelenerek durumu yurt görevlisine bildirdi. Görevli memurun Karadoğan’a ulaşamaması üzerine itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, tuvalet kapısını kırarak içeri girdiklerinde Karadoğan’ın cansız bedenini buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontroller sonucunda, Karadoğan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Karadoğan'ın naaşı, incelemelerin ardından Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve Gençlik Spor Müdürü Hakan Yüksel de olay yerine geldi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü 1. sınıf öğrencisi olan Doğan Karadoğan’ın epilepsi hastası olduğu belirtildi. Karadoğan'ın kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsi sonucunda belirlenecek.