Ümit Özdağ'dan korkunç iddia: Tecavüzcü Afgan mafya liderine vatandaşlık verildi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, erkek çocuklarına tecavüz eden Afgan mafya liderine Türk vatandaşlığı verildiğini söyledi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda çocuklara tecavüz ettiği videoları yayınlayan Afgan mafya liderine Türk vatandaşlığı verildiğini söyledi.

Özdağ, AKP'nin açık kapı politikasıyla birlikte binlerce kişinin sınırdan geçtiğini belirterek, Afganistan'ın eski rejiminin üst düzey yöneticilerinin 250 bin dolara daire satın alıp bir ay içinde de vatandaşlık aldığını söyledi.

'Suç duyurusunda bulunacağız'

Özdağ, bu eski rejimin üyelerinden birininin Beylikdüzü'nde yaşadığını belirterek, "Afganistan'da çok tanınıyor. Taliban tarafından yakalandı, rüşvet verip serbest kaldı. Afganistan'da küçük çocuklarla cinsel ilişkiye girdiği videoları çekip internete koymuş, bu adam şimdi Beylikdüzü'ne çetesiyle birlikte yerleşmiş durumda. Adresi ismi görüntüleri elimizde. Şimdi kalmış oldukları sitede ekibiyle birlikte aşağı inip spor salonunda oynayan çocukları seyrediyorlarmış... Sınırlarımızı, her türlü soyguncuya, istismarcıya, saldırgana açtınız. Türkiye her geçen gün daha güvensiz hale geliyor. Türk çocukları anne ve babalarıyla kaldıkları sitelerde dahi saldırılarla karşı karşıya. Biz Zafer Partisi olarak bu konuda yarın suç duyurusunda bulunacağız" dedi.