İzmir'de Uçağa Sarhoş Binen Hakim, Yolcu ve Hostesi Yumrukladı: Polislere Küfürler Savurdu

İzmir'de Uçağa Sarhoş Binen Hakim, Yolcu ve Hostesi Yumrukladı: Polislere Küfürler Savurdu
Gaziantep Havalimanı'nda İzmir hareket edecek uçağa sarhoş binen hakim Emrullah Ö., yanındaki yolcu ile klima konusunda tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle hakim hem olaya müdahale etmek isteyen hostese hem de yolcuya yumruk attı. Sarhoş hakim, kendisini uçaktan indirmeye gelen polis memurlarına da küfürler savurdu.

İzmir'de hakim olarak görev yapan Emrullah Ö., bir süre önce Gaziantep-İzmir seferini yapacak uçağa bindi.

Sabah'tan Halit Turan'ın haberine göre, yanındaki yolcuyla uçağın kliması nedeniyle tartışan hakim, birkaç kez lavaboya giderek kustu. Ayakta durmakta ve konuşmakta zorluk çeken hakimi hosteslerden birisi uyarınca uçakta ortalık karıştı. Tartıştığı yolculardan birine yumruk atan hakim, tartışma sırasında hosteslerden birine de yumruk attı.

Kadın hostes darp edildikten sonra yere düşünce seferi durduran pilotlar, hakim hakkında Milli Sivil Havacılık Kanununa göre kural dışı yolcu vukuat raporu düzenledi. Uçağın kabin ekibi sarhoş hakimin uçaktan indirilmesi için "Acil Durum Çağrısı" yaptı.

ucc.webp

OLAYA MÜDAHALE ETMEYE GELEN POLİSLERE KÜFRETTİ, TEHDİTLER SAVURDU

Uçağa gelen polis memuru Baykal Ç., hakim Emrullah Ö.'ye hakkında kural dışı yolcu uçuş olay raporu tutulduğunu belirterek uçaktan inmesi gerektiğini söyledi. Hakim bu kez yine olay çıkardı.

Polis memuru Baykal Ç,'nin üzerine yürüyen hakim "Ben Hakimim, siz kim olduğunuzu sanıyorsunuz da beni indiriyorsunuz" diyerek hakaret etti. "Dangalak, ismini ver, sana gününü göstereceğim" diyen hakim hakkında polis memuru da hakaret suçundan şikayetçi oldu.

Uçakta alkollü hakim krizinin ardından Gaziantep-İzmir uçak seferi saatlerce gecikti.

Etiketler :