Türkiye Narin’i konuşurken İstanbul’dan gelen görüntü şok etti!

Gecenin 11 buçuğunda İstanbul’un ıssız sokaklarında tek başına yürüyen küçük bir kız, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Annesinin şoke eden talimatı ve küçük kızın gözyaşları, ülke gündemine oturdu.

Diyarbakır’da kaybolan Narin’i arama çalışmaları devam ederken, İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde kaydedilen bir görüntü, büyük yankı uyandırdı. Gece saat 11:30’da ıssız bir sokakta yürüyen küçük bir kız çocuğunun görüntüsü, sosyal medyada tartışma konusu oldu. Küçük kızın, annesi tarafından bu saatte sokakta tek başına bırakılması yoğun eleştirilere neden oldu.

640xauto-1.webp

Bir kadın, yol kenarında başıboş dolaşan küçük kızı fark edince, o anları videoya kaydedip sosyal medyada paylaştı. Kadının “Neden bu saatte dışarıdasın? Evden mi kaçtın?” sorusuna küçük kız gözyaşlarıyla yanıt verdi.

Aralarında geçen diyalogda küçük kız, annesinin kendisini saat 11:30’da ablalarını bulmak için dışarıya gönderdiğini söyledi.

Küçük kız, ablalarını aradığını belirtirken, kadının ıssız yolda ona eşlik etmeye karar verdiği görüldü. Kadın, “Tek başına nereye gidiyorsun bu saatte? Evinden çok uzaksın. 5 yaşındaki bir çocuğun bu saatte sokakta olması çok üzücü” diyerek endişelerini dile getirdi ve kızı takip edeceğini söyledi.

640xauto-001.webp

Görüntü, küçük kızın gecenin bir vakti ıssız bir yolda yalnız başına yürümesinin yarattığı tedirginliği gözler önüne serdi.

Kaynak:Haber Merkezi