Türkeş'in mezarında görüntülenen Bahçeli'nin yüzündeki morluklar hala geçmemiş

Türkeş'in mezarında görüntülenen Bahçeli'nin yüzündeki morluklar hala geçmemiş
MHP lideri Devlet Bahçeli, 31 Mart yerel seçimlerinde oy kullanırken kolu sargılı ve yüzünde morluklarla görüntülenmişti. Bugün vefatının 27'nci yıl dönümünde partisinin kurucu genel başkanı Türkeş'in mezarını ziyaret eden Bahçeli'nin kolunun hala sargıda olduğu, yüzündeki morlukların ise geçmediği görüldü. MHP'liler, Bahçeli'nin evinde geçirdiği bir kaza sonucu yaralandığını belirtmişti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, vefatının 27'nci yıl dönümünde partisinin kurucu genel başkanı merhum Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret etti.

MHP Lideri Devlet Bahçeli ve beraberindeki partililer, ölümünün 27'nci yılında Alparslan Türkeş'in, Beştepe'deki anıt mezarını ziyaret etti. Kur'an-ı Kerim okunduktan sonra dua eden Bahçeli, daha sonra Türkeş'in kabrine, kırmızı beyaz karanfiller bıraktı ve bakır ibrikle su döktü.

yeni-proje-4.jpg

Ziyarette Bahçeli'nin sargılı kolu, yüzündeki morluklar dikkat çekti. Bahçeli, 31 Mart'ta oy kullanırken de kolu sargılıydı, yüzündeki morluklar dikkat çekmişti. Partililer MHP liderinin evinde geçirdiği kaza sonucu yaralandığını belirtmişti.

1.jpeg

Kaynak:DHA