Türk Taksicinin Hollandalı Turiste Büyük Ayıbı! Sosyal Medyada O Video Tepki Çekti

A Milli Futbol Takımımız'ın Hollanda'ya 2-1 yenilerek EURO 2024'ten elenmesi sonrası, bir taksici Hollandalı müşterisine ilginç bir tepki gösterdi. Sosyal medyada paylaşılan o video büyük tepki çekti.

Türkiye'nin EURO 2024 hayali Hollanda ile oynanan maçta sona erdi. A Milli Futbol Takımımız başarılı performansıyla turnuva boyunca dikkat çekerken elenmesi büyük üzüntü yarattı.

Maçın ardından Maçın ardından taksisine Hollandalı bir müşteri alan taksici, turistin Hollandalı olduğunu fark edince "Sen şimdi naneyi yedin" diyerek yüksek sesle Mehter Marşı açtı. Şaşkınlık yaşayan turistin tepkisine aldırmadan taksici, "Hollanda bizi yenerse ben de sana bunu dinletirim" dedi.

adsiz-tasarim.png

Taksicinin bu hareketi sosyal medyada yankı uyandırdı. Birçok kişi taksicinin tavrını milliyetçi ve kaba bulurken, bazı kullanıcılar da taksicinin şaka yaptığını ve mizah anlayışının eksik olduğunu savundu.

adsiz-tasarim-1.png

Bazı kullanıcılar taksicinin milliyetçi duygularını ifade etme hakkına sahip olduğunu savunurken, diğerleri ise bu tür davranışların spora zarar verdiğini ve gerilimi tırmandırdığını savundu.

adsiz-tasarim-2.png

Etiketler :