Türk Hava Yolları iki pilotunu aynı gün kaybetti! THY'nin en acı günü
Adana’da dün gece meydana gelen trafik kazasında, havalimanından otele transfer sırasında servis minibüsüyle bir otomobil çarpıştı.

Kırmızı ışık ihlali yapan otomobilin neden olduğu kazada, Boeing 737 filosu kaptan pilotu Hasan Eren hayatını kaybetti.

DHA'nın haberine göre; Kazada, kabin memurlarının da aralarınad olduğu Murat Koç, Stephane Paillotte, Alankus Demir, Burak Öner, Nazlı Zehra Soytürk, Beyza Karaağaç ile otomobildeki Emirhan, Selda ve Bedirhan Özçelik'i ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

KANSER HASTASI PİLOT VEFAT ETTİ! ARKADAŞLARI ONUN İÇİN PARA TOPLUYORDU
Patronlardünyası'nın haberine göre; THY'ye bir diğer üzücü haber ise uzun süredir hastanede tedavi gören ikinci pilot Ali Osman Dikgöz’den geldi.
Tedaviye yanıt vermeyen Dikgöz, dün gece yaşamını yitirdi.
6 yıldır THY bünyesinde görev yapan Dikgöz’ün tedavi masraflarının sigorta tarafından karşılanmadığı, meslektaşlarının bu nedenle borçları kapatmak için destek topladığı öğrenildi.

Türk Hava Yolları, kaybettiği iki pilot için taziye mesajı yayımladı.
Kaynak:patronlardünyası, DHA