TÜGVA Küçücük Çocukları Tesettüre Soktu Cüppe Giydirdi!

TÜGVA Küçücük Çocukları Tesettüre Soktu Cüppe Giydirdi!
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yönetiminde olduğu Türkiye Gençlik Vakfı’nda ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerinin tesettüre sokulduğu, erkek çocuklara ise imam cübbesi giydirildiği ortaya çıktı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yönetiminde olduğu Türkiye Gençlik Vakfı TÜGVA'da ortaokul öğrencilerinin tesettüre sokulduğu öğrenildi.

ÖĞRENCİLERİ TESETTÜRE SOKUYORLAR

TÜGVA İstanbul Büyükçekmece Temsilciliği’nin sosyal medya hesabında paylaşılan görüntülerde MEB’e bağlı bir okulda 11 Aralık 2023 tarihinde yapılan etkinlikte öğrencilere tesettür anlatıldığı ve birçok çocuğun tesettüre sokulduğu görüldü.

Etkinlik kapsamında paylaşılan görüntüler ise sosyal medya hesaplarında “Ben Varım projesinin 3. haftasında konumuz tesettürdü. ‘Başımızın üstünde yerin var tesettür’ dedik ve vakıf okulu öğrencilerimiz ile tesettürün önemine dair konuştuk. Konu başlığı tesettür olan tabu kartları hazırladık ve bir günlerini tesettürlü bir şekilde geçirmelerine vesile olduk” ifadeleriyle paylaşıldı.

ERKEK ÇOCUKLARA İMAM CÜBBESİ

Ayrıca Büyükçekmece İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen etkinlikte ortaokul öğrencisi erkek çocuklara ise imam cübbesi giydirildiği ortaya çıktı.

Birgün'ün haberine göre, "Kitap Kurdu" etkinliği kapsamında İstanbul Büyükçekmece TÜGVA Temsilciliği’nin yine MEB’e bağlı ortaokulları gezerek sınıflarda öğrencilere broşür dağıttığı ortaya çıktı. Temsilciliğin sosyal medya hesabında ortaokul öğrencilerinin Fatih Camisi’ne götürüldüğü görüntüler ise, “Asımın nesli yetişiyor inşallah” ifadeleriyle paylaşıldı.

Etiketler :