Tüfekle Öldürdü Yakınını Arayıp Helallik İstedi

Tüfekle Öldürdü Yakınını Arayıp Helallik İstedi
İzmir'de kız arkadaşıyla konuşan Cem Hortum isimli kişiyi tüfekle öldüren Murat E., tutuklandı. Murat E., cinayetin ardından Cem Hortum'un bir yakınını arayarak helallik istediği öğrenildi.

Korkunç olay dün gece saatlerinde gerçekleşti. Murat E., bir hafta önce kız arkadaşı ile konuşurken gördüğü Cem Hortum'u telefonla arayıp görüşmeye çağırdı. Görüşme esnasında ikili arasında kavga çıktı. Kavga uzayınca tüfeğini alan Murat E., silahı Cem Hortum'a doğrultup ateş etti. Cem Hortum, göğsüne ve karnına isabet eden kurşunların etkisiliyle olay yerinde öldü.

78021.jpg

BU İLK CİNAYET DEĞİL

Olaydan sonra polisi arayarak kendisini ihbar eden Murat E. gözaltına alındı. Gözaltında verdiği ifadesinde kız arkadaşının yanında gördüğünde konuşmak istediğini ama Cem Hortum'un kendisini tehdit etmesi üzerine korumak amacıyla silah kullandığını söyledi. Murat E.'nin daha öncede başka bir cinayetten 16 yıl hapis yattığı öğrenildi.

HELALLİK İSTEDİ

Murat E., Cem Hortum'u öldürdükten sonra bir yakınını telefonla arayarak karşısındaki kişiye "Rahmetliyi vurdum, öldürdüm" diyerek helallik istediği öğrenildi.

Murat E., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak:DHA