Trafikte kavga eden otobüs şoförünü polis sakinleştirdi

Kadıköy'de seyir halinde olan İETT otobüsünün şoförü ile başka bir sürücü arasında kavga çıktı. Sürücünün gitmesine izin vermeyen otobüs şoförü, polisi aradı ve şikayetçi oldu. Olay yerine inmtikal eden polis ekipleri ise İETT şoförünü sakinleştirdi.

Kadıköy Rıhtım Caddesi'nde saat 20.00 sıralarında meydana gelen olayda, Kadıköy- Esatpaşa seferini yapmak için duraktan kalkan İETT otobüsünün şoförü ile bir panelvan sürücüsü arasında yol verme kavgası çıktı. Sürücünün kendisine küfrettiğini söyleyen otobüs şoförü, aracı yol kenarına çekti ve polis ekiplerine haber verdi.

istanbul-kadikoyde-trafikte-kavga-eden-412066-114500.jpg

Polise şikayette bulunan şoför, ekipler gelene kadar hareket etmeyeceğini belirterek diğer sürücünün de gitmesine engel oldu. Sürücü, otobüsün kapısına dayanarak şoförün inmesini istedi ve daha sonra otobüsün camına vurdu. Şoför ise otobüsün kapılarını açmadı. Kısa bir süre sonra olay yerine intikal eden polis ekipleri, otobüs şoförünü sakinleştirmeye çalıştı.

Bazı yolcular kısa süreli panik yaşarken bazı yolcular da sürücüye tepki gösterdi. Olay anı, otobüste bulunan yolcular tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

istanbul-kadikoyde-trafikte-kavga-eden-412068-114500.jpg






Kaynak:Demirören Haber Ajansı (DHA)

Etiketler :