Trafik uygulaması yapan polislere motosiklet çarptı!

İstanbul Silivri'de sürücüsünün kontrolünü kaybettiği motosiklet 2 otomobile çarparak polis çevirme noktasına savruldu. Kazada 5'i polis 6 kişi yaralandı.

Silivri'de trafik uygulaması yapan polis ekiplerine sürücüsünün kontrolünü yitirdiği motosiklet çarptı. Kazada 5'i polis 6 kişi yaralandı.

Saat 22.30 sıralarında Yeni Mahalle Üniversite Durağı önünde polis ekipleri trafik uygulaması yaparken sürücüsünün kontrolünü kaybettiği bir motosiklet yoldaki 2 otomobile çarparak uygulama noktasına savruldu.

MOTOSİKLETİN ÇARPTIĞI 5 POLİS YARALANDI

Kazanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ve 4 polis memuru yaralandı. Uygulama noktasındaki polislerin durumu telsizden bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda acil sağlık ekibi ve takviye polis ekipleri geldi.

istanbul-silivride-kaza-yapan-motosik-762675-225083.jpg

Kazada yaralanan 4 polis memuru ve ağır yaralandığı belirlenen motosiklet sürücüsü, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kazaya karışan motosiklet ve çarptığı 2 otomobil çekiciler ile bulundukları yerden kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

istanbul-silivride-kaza-yapan-motosik-762674-225083-1.jpg

Kaynak:DHA