Ticaret Bakanlığı Liyakati Algı Operasyonuyla Savundu!

Ticaret Bakanlığı Liyakati Algı Operasyonuyla Savundu!
Balıkesir’de tıbbi sekreterlik görevinde bulunan memurun Ticaret Bakanlığı'na daire başkanı olarak atandığı ortaya çıktı. Konuya ilişkin Ticaret Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Bakanlık atamanın 8 ay önce yapıldığını savundu,

Edremit ilçe Devlet Hastanesi'nde tıbbi sekreter olarak çalışan Aynur Tuncar, Ticaret Bakanlığına Daire Başkanı olarak atanmıştı. Konuya ilişkin Ticaret Bakanlığı 'Algı operasyonu' açıklaması yaptı.

Ticaret Bakanlığı'nın X hesabından yapılan açıklama şöyle:

"ALGI OPERASYONU"

"Bazı sosyal medya mecralarında konu edilen Bakanlığımızın bir daire başkanı atamasına ilişkin kamuoyunu aydınlatma ihtiyacı hasıl olmuştur.

Bundan 8 ay önce yapılmış ve Bakanlığımızın faaliyetleri hakkında tamamen algı operasyonu amaçladığı apaçık olan söz konusu iddiaya konu personelimizin toplamda 18 yıllık kamu hizmeti, yönetim ve insan kaynakları tecrübesi bulunmaktadır. Ayrıca ilgili, yüksek lisans mezunu olup söz konusu atama tamamen ilgili kanunlar ve mevzuat hükümlerine uygun bir şekilde yapılmıştır. Kanunlarımızda ve devlet personel rejiminde yer alan atamaya ilişkin tüm kriterleri sağlayacak hizmet yılı ve tecrübesi bulunmaktadır.

Çalışmalarımızda, sorumluluk ve yetki alanlarımızda aynı azim ve şevkle ülkemizin ve halkımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz."