THY: İstanbul Havalimanı'nda 36, Sabiha Gökçen'de 31 sefer iptal edildi

THY: İstanbul Havalimanı'nda 36, Sabiha Gökçen'de 31 sefer iptal edildi
Türk Hava Yolları, olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün İstanbul Havalimanı'nda 36, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ise 31 seferi iptal etti.

Türk Hava Yolları (THY), olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün İstanbul'daki 67 seferini iptal etti.

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yapan THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, "Olumsuz hava koşullarını tüm otoriteler ile iş birliği içerisinde takip ediyoruz. 24 Ocak tarihli, Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı ve varışlı toplam 31 seferimiz iptal edilmiştir. Seyahatiniz öncesinde uçuşunuzun durumunu kontrol etmenizi öneriyoruz" dedi.

İkinci duyuru yapıldı

THY'den yapılan ikinci duyuruda ise İstanbul Havalimanı varışlı ve kalkışlı yapılması planlanan 36 tarifeli seferin de iptal edildiği belirtildi.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "24 Ocak tarihli, İstanbul Havalimanı kalkışlı ve varışlı toplam 36 seferimiz iptal edilmiştir. Uçuş durumunuzu web sitemizde sorgulayabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Yolcuların uçuşlarıyla ilgili son durumu "https://www.turkishairlines.com/tr-int/ucak-bileti/ucus-durumu/" bağlantısından öğrenebilecekleri belirtildi.