The OA ikinci sezonuyla Netflix'te

The OA ikinci sezonuyla Netflix'te
Netflix'in sevilen bilimkurgu dizilerinden The OA, ikinci sezonuyla 22 Mart'ta Netflix'te olacak.

Dizinin ikinci sezonun senaryosunda aynı zamanda baş rolde oynayan Brit Marling ve Zal Batmanglij'in imzası bulunuyor. The OA'in ikinci sezonu 8 bölümden oluşacak.

Yapımcılığını Aida Rogers’ın, yürütücü yapımcılığını da Plan B’den (Oscar ödüllü 12 Yıllık Esaret’in yapımcıları) Michael Sugar, Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner ve Sarah Esberg’in üstlendiği The OA II. Kısım Netflix'in orijinal yapımları arasında.

The OA'in konusu

OA, bir Rus mirasçı olarak bambaşka bir hayat yaşadığı ve kendini yeniden Hap’in esiri olarak bulduğu boyutlar arasında gidip gelirken karşımıza çıkıyor.

The OA II. Kısım’da, sırra kadem basan Michelle Vu’yu bulma görevini üstlenen özel dedektif Karim Washington ile tanışıyoruz.

Karim, Michelle’in akıbeti ve başka çocukların da kaybolmasıyla bağlantılı Nob Hill’deki bir evle ilgili gizemi çözmeye çalışırken yolu OA ile kesişiyor.

Bu esnada, diğer boyutta, OA’in hikayesini ve anlattığı akıl almaz gerçekliklerin arkasında yatanları anlamak üzere BBA, Angie ve çocuklar bir maceraya atılıyor.

60 Saniyede Gün Özeti

Etiketler :