TEM'de Yol Verme Tartışmasında Sürücü Hastanelik Oldu

Beykoz TEM Otoyolu'nda iddiaya göre iki sürücü arasında yol verme konusunda başlayan bir tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve aracından inen bir sürücü, diğer sürücüye koşarak saldırdığı esnada aldığı darbeyle hastaneye kaldırıldı.

Olay, TEM Otoyolu Kavacık mevkii Ankara istikametinde meydana geldi.

İddiaya göre trafikte iki sürücü arasında yol verme konusunda yaşanan tartışma kısa sürede büyüdü.

Sürücüler emniyet şeridine girerek araçlarından indiler. Aracından inen sürücülerden biri diğerine doğru hızla koştu ve saldırdı.

Ancak saldırdığı sürücü, aldığı yumruk darbesiyle yere düşerek bayıldı. Olaya tanık olan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı. Diğer sürücü ise ifadesi alınmak üzere Paşabahçe polis merkezine götürüldü. İki sürücünün birbirlerinden şikayetçi oldukları öğrenildi.

Trafik kavgası ise başka araçtakiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, emniyet şeridine giren sürücülerin araçlarından inip kavga etmeleri ve saldırganın tek bir yumrukla yere düşmesi görülüyor. Yerde yatan sürücüye ise çevredekilerin yardım ettiği görülüyor.

Etiketler :