Teleferik seferlerine sağanak engeli!

Teleferik seferlerine sağanak engeli!
İstanbul'da etkili olan sağanak yağış ulaşımı da olumsuz etkiledi. Etkili olan sağanak yağış nedeniyle teleferik seferleri iptal edildi. Metro İstanbul, iptallere ilişkin açıklama yaptı.

İstanbul, sağanak yağışın etkisi altında. Pek çok ilçede etkili olan sağanak yağış hem trafiği hem de seferleri etkiledi. Etkili olan hava muhalefeti nedeniyle teleferik seferleri iptal edildi.

TELEFERİK SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

Metro İstanbul, yaşanan aksama ve iptallere ilişkin açıklama yaptı.

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, TF1 Maçka-Taşkışla ve TF2 Eyüp-Piyer Loti Teleferik hatlarında hava muhalefeti nedeniyle seferlerin yapılamadığı duyuruldu.

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan bir başka duyuruda ise hava muhalefeti nedeniyle T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda seferlerin bir süre Eminönü-Bağcılar arasında yapıldığı, T5 Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda ise seferlerin Küçükpazar-Alibeyköy Cep Otogarı istasyonları arasında gerçekleştirildiği bildirdi.

aa-20240827-35492648-35492638-istanbulun-bazi-bolgelerinde-saganak-etkili-oluyor-001.jpg

YAĞMUR UYARISI YAPILMIŞTI

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan açıklamaya göre de bugün 07.00 ila 12.00 saatlerinde kentin kuzey ilçeleri ve Boğaz çevresi başta olmak üzere yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış öngörülüyor.

Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuluyor.

Kaynak:AA