Taşınan Kiracıları "Gürültü Yapmayın" Diye Uyardı: Annesiyle Birlikte Darp Edildi

Taşınan Kiracıları "Gürültü Yapmayın" Diye Uyardı: Annesiyle Birlikte Darp Edildi
Kâğıthane’de kiraladıkları daireye taşınırken gürültü yapan 4 kişi, kendilerini uyaran anne ve oğlunu darp etti. O anlar güvenlik kamerasıyla kaydedildi.

Olay, dün akşam saat 22.30 sıralarında Gürsel Mahallesi'nde meydana geldi. 4 kişi cadde üzerinde bulunan bir binada daire kiraladı. Kiraladıkları daireye taşınmaya gelenler gürültü çıkarınca 29 yaşındaki Durmuş Köseoğlu yanlarına gidip uyarmak istedi. Kısa süre sonra taraflar arasında tartışma çıktı. 4 kişi Durmuş Köseoğlu’na saldırmaya başladı. Bu sırada oğlunun dövüldüğünü gören 60 yaşındaki Nermin Köseoğlu kavgayı ayırmak isterken şüpheliler anneyi de darp etmeye başladı.

83819-5.jpgÇevredekilerin araya girmesiyle anne ve oğul saldırganların elinden kurtarıldı. Olay yerine ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralanan Durmuş Köseoğlu’nu anneyi ambulansla hastaneye götürdü.

83819-2.jpg
Polis ekipleri de 4 saldırgan ve Köseoğlu’nun annesini ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü. Her iki taraf ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.