Tartıştığı Kişileri Öldürüp İntihar Etti...

Son dakika haberi:Gaziantep’te, Suriye uyruklu Mustafa Hıdır, gün içerisinde tartıştığı 5 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaraladıktan sonra polis tarafından yakalanacağını anlayınca intihar etti.

Gaziantep’te gerçekleşen olay, gece saatlerinde kentin 3 farklı mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Suriye uyruklu Mustafa Hıdır, gün içerisinde bilinmeyen bir nedenle kendisi gibi Suriye uyruklu olan bazı kişiler ile tartıştı.

Bir Kişiyi Berberde Öldürdü

Olayın ardından Mustafa Hıdır, gece saatlerinde tartıştığı kişilerden birisini Vatan Mahallesi'nde berberde tıraş olduğu sırada yanına aldığı tabanca ile ateş ederek öldürdü. Berberdeki diğer müşteriler panik ve korku içinde kaçarken, cinayetin ardından Hıdır, tartıştığı diğer kişilerin kaldığı Üçoklar Mahallesi'ne gitti.

Evdekilere Rastgele Ateş Açtı

Hıdır, girdiği evde bulunan 6 kişiye rastgele ateş açtı. Tabancadan çıkan kurşunların isabet ettiği kişilerin 4'ü hayatını kaybederken, 2 kişi ise yaralandı.

Mahallede Polisi Görünce İntihar Etti

Silah seslerini duyan çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesi üzerine adrese gelen ekipler, cinayetlerin bağlantılı olduğunu belirledikten sonra şüpheli Mustafa Hıdır'ın yakalanması için çalışma başlattı. Ekiplerin peşine düştüğü Hıdır, kendi evinin bulunduğu Barak Mahallesi'nde polisleri görünce bu kez 5 kişiyi öldürdüğü tabanca ile kendi başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Yaralıların Hayati Tehlikesi Var

İntihar eden Mustafa Hıdır ve diğer 5 kişinin cansız bedenleri, polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan 2 yaralının ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.