Tartıştığı arkadaşını tabancayla ayaklarından vurdu

Tartıştığı arkadaşını tabancayla ayaklarından vurdu
Kocaeli'nde sokakta tartışan arkadaşlardan biri diğerini ayaklarından tabanca ile vurdu. Tabanca ile yaralalan E.A hastaneye kaldırılırken kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatıldı.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde E.Y. sokakta tartıştığı arkadaşı E.A.’yı (28) tabancayla ayaklarından vurdu. Yaralanan E.A. hastaneye kaldırılırken, polis kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

tartistigi-arkadasini-tabancayla-ayaklar-474358-140267.jpg

Olay, saat 21.30 sıralarında İzmit’in Erenler Mahallesi Yakut Sokakta meydana geldi. E.Y. ile arkadaşı E.A.(28) arasından bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

tartistigi-arkadasini-tabancayla-ayaklar-474359-140267.jpg

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle E.Y. yanında bulunan tabancayla E.A.’ya ateş açtı. 2 bacağına kurşun isabet eden E.A. yere yığılırken, E.Y. kaçarak uzaklaştı.

tartistigi-arkadasini-tabancayla-ayaklar-474363-140267.jpg

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan E.A., ambulansla Kocaeli Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. E.A.’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak:Demirören Haber Ajansı (DHA)