Tarım Kredi Kooperatifi marketinden eli boş çıkan işçi: Reisin arkasındayız

İstanbul'da bir Tarım Kredi Kooperatif marketinden eli boş çıkan ve asgari ücretle çalışan işçi olduğunu ifade eden yurttaş, indirim olmadığını belirterek, "Mağdur olduk. Cumhurbaşkanımıza güveniyorduk, hala da güveniyoruz arkasındayız. Acaba ona oynanan bir oyun mu bu, arkasındayız" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, fiyatların düşürülmesi için geçtiğimiz günlerde Tarım Kredi Kooperatiflerine talimat vermişti. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nin bin 400 mağazasında 30'dan fazla tüketim maddesinde indirimli satışlar bugün başladı.

İstanbul'da bir Tarım Kredi Kooperatif marketinden eli boş çıkan ve asgari ücretle çalışan işçi olduğunu ifade eden bir kişi Halk TV'ye açıklamalarda bulundu. Şöyle konuştu:

"Yemek arasından koşturarak geldim alışveriş yapmak için. Dün zincir marketlerden birinden çay aldım. Çayın fiyatı 72.5 liraydı. Buraya geldim çayın fiyatı 76.25 lira. Şekerde indirim var dediler şeker yok. Ayçiçek yağı ve zeytinyağında herhangi bir indirim yok yani 1 lira, 1.5 lira fark ediyor. Markası belli değil. Güvenilir mi güvenilmez mi onu da bilmiyoruz. Mağdur olduk. Cumhurbaşkanımıza güveniyorduk, hala da güveniyoruz arkasındayız. Acaba ona oynanan bir oyun mu bu, arkasındayız"