Tapu Sahibi Olmak İsteyenler Büyük Fırsat: Milli Emlak Bir Telefon Parasına Arsa Satıyor

Tapu Sahibi Olmak İsteyenler Büyük Fırsat: Milli Emlak Bir Telefon Parasına Arsa Satıyor
Milli Emlak arsa sahibi olmak isteyenlere müjdeyi açıkladı. Bir akıllı telefon fiyatı 35 Bin TL bedeliyle tapu sahibi olunabiliyor.

Milli Emlak, Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul ve arazi yönetimi firmalarından biri olarak, tapu sahibi olmak isteyenleri için avantajlı kampanyalarla karşılıyor. Bir akıllı telefon fiyatına arsa satın alıp, tapu sahibi olabilme imkanı sunuyor. Bu kampanyalar, farklı ihtiyaçlara yönelik geniş arazi seçenekleriyle göz dolduruyor ve gayrimenkul sektöründe yatırım yapmak isteyenler için uygun fiyatlı fırsatlar barındırıyor.

thumbs-b-c-ceeb9595a5defa9188cd213595f0d8e1.jpg

GAYRİMENKUL PİYASASI HAREKETLENECEK

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Amasya, Konya ve Kütahya illerinde bulunan arsa ve arazileri çekici başlangıç fiyatlarıyla satışa çıkarıyor. Temmuz ayında yapılacak olan satış ihaleleri, bu taşınmazların yeni sahiplerini bulmasını sağlayacak. Bu kampanya, yatırımcılar ve arazi sahibi olmak isteyenler için önemli bir fırsat sunuyor. Milli Emlak'ın sunduğu bu satışlar, bölgedeki gayrimenkul piyasasına hareketlilik getirmesi bekleniyor.

arsa-4-2-4.jpg

35 BİN TL İLE ARSA SAHİBİ OLUNABİLİYOR

Kütahya Gediz’deki yüzölçümü 238 metrekare bir arsanın ihale bedeli 35 Bin TL. Amasya Merkez’de ise yüzölçümü 1041 metre kare olan bir başka arazinin ihale bedeli 42 Bin TL. Konya’nın Ilgın konumunda 184 metrekarelik bir arazinin ihale bedeli ise 61 Bin TL.