Survivor All Star'da Beklenmeyen Vedalar!

Survivor All Star'da Beklenmeyen Vedalar!
Survivor All Star'da üst üste gelen iki ayrılık haberi yarışmacıları ve izleyicileri şaşırttı. Acun Ilıcalı, sakatlanan iki yarışmacının da yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı.

Survivor All Star'da Vedalar: Gizem Memiç ve Yağmur Yarışmaya Veda Ediyor!

Survivor All Star'da üst üste gelen sakatlık haberleri izleyicileri ve yarışmacıları üzdü. Kırmızı takım yarışmacılarından Gizem Memiç ve mavi takım yarışmacılarından Yağmur, sakatlıkları nedeniyle yarışmaya devam edemeyeceklerini açıkladı.

Gizem Memiç'in Vedası:

Memiç, 61. bölümde denge tahtasından düşerek dizinden sakatlandı. Yapılan tetkikler neticesinde Memiç'in yarışmaya devam edemeyeceği belirlendi. Pazartesi günü yayımlanacak olan bölümde Memiç, arkadaşlarıyla vedalaşarak adaya veda edecek.

Yağmur'un Vedası:

Yağmur ise 5 gün önce parkurda bileğinden sakatlandı. Sakatlığı nedeniyle Yağmur da yarışmaya devam edemeyecek.

Haftaya da Erkek Elemesi Olacak:

Acun Ilıcalı, diskalifiye olan ve elenen yarışmacılar nedeniyle kadın yarışmacıların sayısının azaldığını ve bu nedenle haftaya da bir erkek yarışmacının eleneceğini söyledi.

Survivor All Star'da şu isimler kaldı:

Kırmızı Takım: Nisa Bölükbaşı, Adem Kılıçcı, Ayşe Yüksel, Berna Canbeldek, Ogeday Girişken, Batuhan Karacakaya, Steven Da Costa, Anıl Berk Baki

Mavi Takım: Merve Aydın, Hikmet Tuğsuz, Evrim Keklik, Sude Burcu Yazıcı, Nagihan Karadere, Doğukan Manço, Sergen Öztürk, Yasin Obuz, Ardahan Kacar

Etiketler :