Sürücü Kontrolden Çıktı, Otobüs Durağına Daldı: 4 Kişi Öldü Yaralılar Var

Konya'da feci bir kaza meydana geldi. Bir otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak yolun kenarındaki otobüs durağına daldı. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti, sürücüyle birlikte 5 kişi de yaralandı. Öte yandan, otobüs durağına çarpan sürücünün Bekir T. olduğu ve kaza sırasında epilepsi krizi geçirdiği nedenle direksiyon hakimiyetini kaybettiği öne sürüldü.

Kaza, sabah 09.30 sıralarında Konya-Karaman kara yolunun 25'inci kilometresinde meydana geldi. 42 J 2873 plakalı otomobil sürücüsü Bekir Taşkın'ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otobüs durağına çarptı.

konyada-otomobil-otobus-duragina-daldi-28072-6.jpg

Kazada otobüs durağında bekleyen Morda Gül Tutgak (54) ile akrabaları Elif Gül (42) ve Dudu Gül’ün (33) olay yerinde, Nergiz Gül’ün ise (48) kaldırıldığı Konya Şehir Hastanesi’nde yaşamını yitirdiği belirtildi.konyada-otomobil-otobus-duragina-daldi-28072-3.jpg

Yaralanan sürücü Bekir Taşkın ile yanındaki Bahriye Taşkın (43) ve Ümmihan Taşkın (16) ile durakta bekleyen Türkan Gül (13) ve Sibel Özgürlü, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

konyada-otomobil-otobus-duragina-daldi-28072-5.jpg

Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda polis, sağlık ve AFAD ekibi sevk edildi. Yaralılar, çevre hastanelere sevk edilirken, kaza yerine gelenlerin yakınları büyük üzüntü yaşadı.

konyada-otomobil-otobus-duragina-daldi-28072-4.jpg

Sürücü Bülent Taşkın’ın epilepsi hastası olduğu belirtilirken, kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Polis ekipleri, ölen ve yaralananların kimliklerini belirlemek için çalışmalarını devam ettiriyor.

konyada-otomobil-otobus-duragina-daldi-28072-1.jpg

Kaynak:DHA