Süleyman Soylu buna çok kızacak! Barış Terkoğlu canlı yayında açtı okudu

Barış Terkoğlu Sözüm Var programında canlı yayında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun hala yayında olan ve 2013 yılında yazılmış FETÖ'yü övdüğü sözlerini açarak ve göstererek okudu. Barış Terkoğlu, 'Soylu burada FETÖ liderinin propagandasını yapıyor' dedi.

Barış Terkoğlu yine çok konuşulacak bir bilgiyi Halk Tv'de canlı yayında paylaştı. İçişleri Bakanı Soylu'nun 2013 yılındaki konuşmasının şahsi sitesinde durduğunu söyleyen Terkoğlu, "Burada FETÖ liderinin propagandasını yapıyor" dedi.

Halk Tv'de Sözüm Var programında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, "Hükümetle cemaat arasında, bir çatışma alanı ortaya konuluyor ise bu da yanlış olur. Burdan bir kavga çıkarmayalım, birbirimizi üzmeyelim, incitmeyelim" dediği, 23 Kasım 2013'teki konuşmasının şahsi internet sitesinde yayında olduğunu açıkladı.

İçişleri Bakanı Soylu'nun, AKP Genel Başkan Yardımcısı olduğu 23 Kasım 2013 günü, Kütahya’da AKP Siyaset Akademisi’ndeki konuşması şahsi internet sitesinde hala yer alıyor.

Barış Terkoğlu Süleyman Soylu.com diyerek Süleyman Soylu'nun kendi sitesinden şu çarpıcı cümleleri okudu:

Bakın Süleyman Soylu, 2013 yılında dershanelerin kapatılması kararının ardından başlayan tartışmaları hangi cümlelerle değerlendirmiş...

"Hükümetle cemaat arasında, bir çatışma alanı ortaya konuluyor ise bu da yanlış olur. Burdan bir kavga çıkarmayalım, birbirimizi üzmeyelim, incitmeyelim. Hele sosyal medyadaki rezillikleri görünce iğreniyorum. Bir taraftan sabahtan akşama kadar Sayın Başbakana,(o dönem Başbakan Recep Tayyip Erdoğan) diğer yandan da gönlümüze sevgisi kapsamış hoca efendi hakaretler bizi üzmektedir"