Süleyman Soylu, '"Ben sahaya çıksaydım sonuç böyle olmazdı' dedi mi? Fatih Altaylı'nın şok iddiasına yanıt

Süleyman Soylu, '"Ben sahaya çıksaydım sonuç böyle olmazdı' dedi mi? Fatih Altaylı'nın şok iddiasına yanıt
Gazeteci Fatih Altaylı, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun AKP'nin yerel seçim hezimeti için "Ben sahaya çıksaydım sonuç böyle olmazdı" dediğini iddia etti. Soylu, iddiaları yalanladı, "Hep birlikte tüm emeğimizle sahada çalıştık" dedi.

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gazeteci Fatih Altaylı'nın söylediği iddiayla ilgili açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Soylu, "Siyasette bu tip dönemlerde ihtilaf fitneyi arttırır ve ihtilafı arttırmak asalet yoksunluğudur" dedi.

Fatih Altaylı YouTube'da yayınlanan programında Soylu'nun "İstanbul'da ben sahaya çıksaydım sonuç böyle olmazdı" dediğini iddia etmişti.

İddialara yanıt veren Soylu, "Fatih Altaylı isimli gazeteci benimle ilgili doğru olmayan bir beyanda bulunmuş. Siyasette bu tip dönemlerde ihtilaf fitneyi arttırır ve ihtilafı arttırmak asalet yoksunluğudur. Hep birlikte tüm emeğimizle sahada çalıştık. Merak buyurmayınız, AK Parti siyasi hayatımızın en tecrübeli ve en güçlü partisidir. Liderimiz dünya siyasetinin en tecrübeli, bilge lideridir. Allah’ın izni, milletimizin desteği ve Cumhur ittifakı ile Her dem yeniden doğarız…" ifadelerini kullandı.