Soylu'nun şovunu bu fotoğraf avladı

Soylu'nun şovunu bu fotoğraf avladı
Sel baskınının yaşandığı Ankara'da Soylu ve Yavaş'ın görüştüğü ana dair fotoğraf karesinin perde arkası belli oldu. Yandaş medya tarafından sel yaşanırken Soylu ile görüşmesinde ceket giydiği için hedef tahtasına oturtulan Yavaş'ın sahadan gelip belediye binasına girerken üzerinde olan yağmurluğu makam odasına girerken çıkardığı ortaya çıktı.

Sağanak yağışların sele neden olduğu Ankara'da, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın görüştüğü ana dair fotoğraf tartışmalara neden oldu.

haber12.jpg

Soylu'nun ıslak pantolon ve çizmeleriyle olan görüntüsü kameralara yansırken Yavaş'ın ise ceket giydiği görülüyordu. Bu fotoğraf karesinin ardından iktidara yakın bazı isimler Soylu'nun sel sırasında sahada olduğunu söylerken Yavaş'ın ise sel baskınını 'odasından' yönettiğini ileri sürdü.

Gökçek hakaret etti, yandaş medya topa tuttu

Ankara'nın 23 yıl boyunca belediye başkanlığını yapan ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın isteğiyle görevinden istifa eden İbrahim Melih Gökçek de bu tartışmalara dahil oldu, 3 yıldır görevde bulunan Yavaş'a hakaret etti.

Gökçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma söz konusu fotoğrafı da ekleyerek "Akyurt'ta sel felaketi oldu, İçişleri Bakanımız Akyurt'a gitti. Bugüne kadar selde ortada gözükmeyen Mansur da Akyurt'a gitti. Bir siyasetçinin ayağında çizme, ötekinde grand tuvalet" dedi.

Yandaş medya ise Gökçek dönemindeki sel felaketlerine hiç değinmeden, Yavaş'a bu fotoğraf karesi üzerinden yüklendi.

Yavaş'ın sahadan binaya yağmurlukla geldiği fotoğraflar ortaya çıktı

Ancak Yavaş'ın sel bölgesinde olduğu ve Soylu'yla görüşmek için Akyurt belediye binasına gittiği ana dair görüntüler ortaya çıktı.

haber1.jpeg

Fotoğraflarda Yavaş'ın binaya girerken yağmurluk giydiği ve makam odasında ise bunu çıkardığı görüldü.

haber3.jpeg

Yavaş'ın yanında bulunan ekibin de çalışma yeleklerinin üstlerinde olduğu fark edildi.

whatsapp-image-2022-06-14-at-14-22-27.jpeg

Kendi dönemindeki sel baskınını dünyadan fotoğraflarla savunmuştu

Öte yandan Gökçek, kendi belediye başkanlığı döneminde yaşanan sel baskınlarını dünyadaki sel felaketi görüntüleriyle savunmuştu. Gökçek, afet olduğunda hiçbir ülkenin alt yapısının bununla baş edemeyeceğini savunarak kendisini eleştirenlere 'bilgisiz, zavallı' gibi hakaretleri savurmuştu.

Gökçek'in o dönem sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

5.jpg6.jpg7.jpg

Etiketler :