Soylu'dan Bahçeliye: Güven ve inancı için minnet duyuyorum

Soylu'dan Bahçeliye: Güven ve inancı için minnet duyuyorum
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarından sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yalnız bırakıldığı yönünde haberler gündeme gelmişti. MHP lideri Devlet Bahçeli bugünkü grup toplantısında Soylu'ya destek veren açıklamalarda bulundu. Soylu'da Bahçeli'nin sözlerine sosyal medya hesabından karşılık verdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya, "Kim demiş sayın Soylu yalnız diye? Kim demiş sayın Soylu kimsesiz diye?" ifadelerini kullanarak destek verdi.

Soylu'nun iktidar kanadı tarafından, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarından sonra yalnız bırakıldığı yönünde haberler gündeme gelmişti. 

Bakan Soylu'da Bahçeli'nin destek dolu sözlerine karşılık olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, "Güven ve inancı için minnet ve şükran duyuyorum. Allah razı olsun" dedi. 

Soylu'nun Twitter paylaşımı şöyle: ,

"Devletimizin terörle mücadele azim ve kararlılığına, kahraman güvenlik güçlerimize, edeben ifade ederim ki şahsıma ve mücadele arkadaşlarıma, büyüğümüz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn. Dr. Devlet Bahçeli’ye güven ve inancı için minnet ve şükran duyuyorum. Allah razı olsun."