Sosyal Medyada Paylaşım Rekoru Kırdı... Icardi Gol Atınca Cama Çıktı Ve...

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2’nci maçında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Manchester United’ı 3-2 mağlup etti. Mauro Icardi'nin golünün ardından cama çıkan bir taraftar o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşım rekor kırdı.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2’nci maçında dün İngiltere’de karşılaştığı Manchester United’ı 3-2’lik skorla yenen Galatasaray'da moraller bir hayli yerinde. Taraftarların büyük mutluluk yaşadığı o anlardan yapılan bir paylaşım sosyal medyada gündem oldu.

icardi.jpg

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2'nci maçında Galatasaray dün Manchester United ile karşılaştı. Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Manchester United’ı 3-2 mağlup etti. Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin 81'inci dakikada galibiyet getiren golünün ardından sarı kırmızı taraftarların videosu sosyal medyada gündem oldu.

aa-20231004-32304632-32304624-manchester-united-galatasaray.jpg

HEP BİR AĞIZDAN 'ICARDİ' DİYE SESLENDİLER

KYK yurdundan bir Galatasaraylı taraftar cama çıkıp Icardi'nin golünü anons etti. 'Mauro' diye bağıran taraftara yurttakiler hep bir ağızdan 'Icardi' yanıtını verdi. Sosyal medyada paylaşılan görüntü paylaşım rekorları kırdı.

icardi2.png

icardi4.png

Etiketler :