SON SINIFLAR TEOG’A KÜÇÜKLER TATİLE

SON SINIFLAR TEOG’A KÜÇÜKLER TATİLE
Türkiye'de çok sayıda 8. sınıf öğrencisi TEOG'a girerken milyonlarca öğrenci de tatil yapacak. TEOG sınav tarihlerinden öğrenciler 5 günlük tatil çıktı.Türkiye’de milyonlarca 8. sınıf öğrencisi 29-30 Nisan tarihlerinde...

Türkiye'de çok sayıda 8. sınıf öğrencisi TEOG'a girerken milyonlarca öğrenci de tatil yapacak. TEOG sınav tarihlerinden öğrenciler 5 günlük tatil çıktı.

TEOG sınavı sayesinde Nisan sonunda öğrencilere 5 günlük tatil....Türkiye’de milyonlarca 8. sınıf öğrencisi 29-30 Nisan tarihlerinde TEOG yani Temel Öğretimden Ortaöğretime geçiş sınavına girecekler. Ancak bu soınav sadece 8. sınıf öğrencilerini ilgilendirmiyor. Sınavın denk geldiği tarihler sayesinde 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri 5 günlük tatil yapabilecekler. TEOG sınavının yapılacağı okullarda diğer orta öğretim öğrencileri ders yapmayacak. Hatta bu ortaokullarla birlikte aynı bahçede eğitim gören ilkokullarda da ders olmayacak. Bu da 8. sınıf dışındaki öğrencilere tatil müjdesi anlamına geliyor.

SON SINIFLAR TEOG’A KÜÇÜKLER TATİLE

29 Nisan Çarşamba günü ile 30 Nisan Perşembe günleri milyonlarca öğrenci için tatil olacak. Cuma günü de 1 Mayıs olduğu için bu 2 günlük tatil hafta sonuna bağlanarak 5 güne çıkıyor.

Etiketler :