Marmara Denizi'nde 2. deprem

Marmara Denizi'nde 2. deprem
Kandilli Rasathanesi Marmara Denizi'nde 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Depremin yerin 11 kilometre derinliğinde meydana geldiği aktarıldı. Marmara Denizi'nde bu sabah saatlerinde 3.1 büyüklüğünde bir deprem daha olmuştu.

Marmara Denizi sabah saatlerinden bu yana 2 defa sallandı. 23 Nisan tarihinde 6.2 büyüklüğünde bir deprem büyük korkuya kapılan milyonlarca insanın hala korkuları taze. Kandilli Rasathanesi ise sabah saatlerinden bu yana 3.1 ve 3.4 büyüklüğünde 2 depremin olduğunu açıkladı.

ÖNCE 3.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE BİR DEPREM OLDU

Kandilli Rasathanesi sabah saat 08.07'de Marmara Denizi merkezli 3.1 büyüklüğünde bir depremin yerin 12 kilometre derinliğinde meydana geldiğini açıklamıştı.

ilk-deprem.png

ŞİMDİ DE 3.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE BİR DEPREM

Kandilli Rasathanesi'nin açıkladığı bilgilere göre sabahki depremin ardından bugün saat 12.22'de yerin 11 kilometre derinliğinde büyüklüğü 3.4 olan bir depremin daha gerçekleştiğini açıkladı.

ikinci-deprem.png

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi