Son Dakika | İmamoğlu'ndan ilk mesaj: Öyle de yenileceksin, böyle de

19 Mart'ta şafak baskınıyla gözaltına alındıktan 4 gün sonra adliyeye sevk edilen İBB Başkanı Ekrem İmamkoğlu, tam da CHP'nin cumhurbaşkanı olarak seçileceği ön seçim gününde tutuklandı.
Hakkında başlatılan mali suçlar soruşturmasında tutuklanan İmamoğlu, terör suçlamasıyla başlatılan soruşturma kapsamında serbest bırakıldı.
Kararın hemen ardından İmamoğlu sosyal medya hesabından Erdoğan'a seslendi, şunları yazdı:
"YENİLECEKSİN..."
"Korkunun ecele faydası yok! Öyle de yenileceksin! Böyle de yenileceksin.
Haklılığımıza, cesaretimize, tevazumuza, güler yüzümüze yenileceksin! Aziz Milletim; Asla üzülmeyin, mahzun olmayın, umudunuzu yitirmeyin.
Demokrasimize yapılan bu darbeyi, bu kara lekeyi el birliğiyle söküp atacağız. Bu süreci yöneten insanların, hem bu dünyada hem de ahirette yüce Yaradan huzurunda hesap vereceği günler yakındır.
86 milyon vatandaşımı sandığa koşmaya, demokrasi ve adalet mücadelesini tüm dünyaya duyurmaya davet ediyorum. Dimdik ayaktayım, asla eğilmeyeceğim. Her şey çok güzel olacak…"