Son dakika | 17 yaşındaki Tuana'nın öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı! 38 metre savrulmuş

Son dakika haberi... Görele eski Belediye Başkanı Hasbi Dede'nin yargılandığı taciz davası mağduru 17 yaşındaki Tuana’nın hayatını kaybettiği kaza kamerada. Tuana'nın çarpmanın etkisi ile 38 metre savrulurken aracın hızla olay yerinden kaçtığı görüldü.

Türkiye'nin yüreğini yakan kaza, 28 Mart gecesi saat 23.00 sularında Giresun Görele’de yaşandı. Giresun’dan Trabzon yönüne ilerleyen, 23 bir araç yolun karşısına geçmeye çalışan 17 yaşındaki Tuana Elif Torun’a çarptı.

yeni-proje-5.jpg

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Tuana, ilk müdahalenin ardından Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan genç kız, 30 Mart’ta doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi.

ekran-goruntusu-2026-04-01-130004-001.png

SÜRÜCÜ VE YANINDAKİ KİŞİ ALKOLLÜ ÇIKTI

Kazaya karışan araçta bulunan sürücü ile yanındaki şahsın alkollü olduğu belirlendi. Gözaltına alınan sürücü, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

34 METRELİK FREN İZİ

Yapılan incelemede, aracın durduğu nokta ile Tuana’nın savrulduğu yer arasında 38 metre mesafe bulunduğu, araçta ise 34 metrelik fren izi olduğu tespit edildi. Araç içinde alkollü içecekler de ele geçirilirken, şüphelilerden kan ve biyolojik örnekler alındı, cep telefonlarına el konuldu.

KAZA ANI KAMERADA

Ortaya çıkan görüntülerde, Tuana’nın sahil yolunda ana yola doğru ilerlediği ve karşıya geçmeye çalıştığı sırada hızla gelen aracın çarptığı görülüyor. Çarpmanın etkisiyle genç kızın metrelerce savrulduğu anlar kaydedildi. Görüntülerde ayrıca araçtaki kişilerin kazanın ardından olay yerinden uzaklaştığı görüldü.

ekran-goruntusu-2026-04-01-130004.png

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi