Son Dakika! 15 Temmuz Köprüsü Trafiğe Açıldı

Son Dakika Haberi... 15 Temmuz Şehitler Köprüsü çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Köprünün ortasında bırakılan gri renkli Linea marka araç korku dolu anlar yaşattı. Polis ekiplerinin müdahalesiyle araç çekildi ve köprü trafiğe yeniden açıldı.

Köprüde trafik kazası meydana geldiği ve bu nedenle kapatıldığı belirtiliyor. Bazı iddialar bomba ihbarı olabileceği yönündeydi.

Valilik'ten gelen açıklamada "köprüde meydana gelen olayın bireysel bir eylem olduğunu değerlendiriyoruz. Emniyetimi tedbir amaçlı köprü trafiğini durdurdu" ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-06-14-at-22-44-43.jpeg

EYLERM YAPAN ARAÇTA 'SMA' DETAYI

Paylaşılan görüntülerde; köprü üzerinde 'SMA' yazılı bir aracın olduğu fark edildi. Eylemin nedeni ortaya çıktı. SMA hastalarına dikkat çeken bir şahsın yolu kapatması nedeniyle güvenlik önlemi alındı.

yeni-proje-2024-06-14t231810-716.png

BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA GELDİ!

Yerlikaya açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"15 Temmuz Şehitler Köprüsünde, üzerinde SMA yazan bir aracın saat 22.14’te yolu kapatması nedeniyle köprü trafiği çift yönlü olarak trafiğe kapatılmıştır. Aracı kullanan R. C. Ç. adlı şahsın 1,5 yıldır bipolar tedavisi gördüğü tespit edilmiştir. Emniyet görevlilerimiz şahısla müzakere etmiş ve şahıs ikna edilip teslim alınmıştır. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir."

Kaynak:halktv.com.tr