Somali Cumhurbaşkanı'nın firari oğlundan dikkat çeken mesaj!

Somali Cumhurbaşkanı'nın firari oğlundan dikkat çeken mesaj!
Motokurye Yunus Emre Göçer’in (38) ölümü nedeni ile hakkında yakalama kararı bulunan Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlunun İstanbul’a dönüşü beklenirken ilginç bir mesaj paylaştığı ortaya çıktı. Firari Muhammed Hasan Şeyh Muhammed, WhatsApp profil fotoğrafına bugün, babasına ait “Hükümet ileri gidiyor. Beklemeyin. Asla geri dönmeyeceğiz” anlamına gelen bir söz paylaştı.

Motokurye Yunus Emre Göçer’in aracına çarparak ölümüne neden olan Muhammed Hasan Şeyh Muhammed (40), Türkiye’den ayrıldı. Aynı zamanda Somali Cumhurbaşkanı’nın da oğlu olan Muhammed’in, soruşturma savcısına ifade vermek üzere İstanbul’a dönmesi beklenirken, dikkat çeken bir mesaj paylaştığı anlaşıldı.

‘ASLA GERİ DÖNMEYECEĞİZ!’
Muhammed, WhatsApp profil fotoğrafında, babasına ait bir söz paylaştı. Baba Hasan Şeyh Mahmud’in fotoğrafı eşliğinde paylaşılan mesaj Somalice. Anılan sözün Türkçe karşılığının ise Hükümet ileri bir adımdır. Beklemeyin. Asla geri dönmeyeceğiz” olduğu anlaşıldı.

3b259386-c354-47b8-9b9f-06e248996a7f.jpg

Dün, WhatApp profilinde kendi fotoğrafını paylaşan Firari Muhammed Hasan Şeyh Muhammed’in bugün anılan mesajı paylaşması dikkat çekti.

BABASI, ‘TESLİM OLMASINI TAVSİYE ETTİM’ DEMİŞTİ
Öte yandan, Bu arada Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud, ise oğlunun durumu ile ilgili AP’ye yaptığı açıklamada “Hâlâ ülkeyle bağlantısı var. Ve geri dönüp mahkemeye teslim olması için kendisiyle konuşuyorum" diye konuşmuştu.

whatsapp-image-2023-12-15-at-15-28-02.jpeg

LÜKS SİTEDE OTURUYORDU
Kaza sonrası tutulan tutanağa göre Muhammed, lisans eğitimi aldığını beyan etti. Muhammed, yaşadığı konutun ise Ataşehir’de bulunan Varyap Meridian projesinde olduğunu bildirdi.

Kaynak:halktv.com.tr

Etiketler :