Sokaklar boş, onlar desteksiz: Plazaların gölgesinde kaderine terk edilenler...

Salgınının en çok etkilediği gruplar arasında romanların yaşadığı Şişi-Kuştepe Mahallesi'nde yaşayan, müzisyenler, kağıt toplayıcıları, çiçekçiler hepsi salgınla beraber evlerinde kaldılar çoğu zaman. Şimdi 17 günlük kapanma kararından tedirginler.

GÜL GÜNDÜZ

Koronavirüs salgınının en çok etkilediği gruplar arasında romanların yaşadığı Şişi-Kuştepe Mahallesi'nde yaşaya, müzisyenler, kağıt toplayıcıları, çiçekçiler hepsi salgınla beraber evlerinde kaldılar çoğu zaman. 
Şimdi 17 günlük kapanma kararından tedirginler. İstanbul Kuştepe'ye giden Halk Tv muhabiri Gül Gündüz ve Kameraman Umur Çilingir bir eve girdi. Boş buzdolabını görüntüledi.

Nurgül Gözer dolabı boş olan evlerden yalnızca biri. Nurgül Gözer dolabı boş olan evlerden yalnızca biri. Mendil satıyor. Tek göz odalı evde 5 kişi yaşıyorlar. Gözer "Kapat da nereye kapat, biz çok fakiriz, çok yoksuluz. Oruçluyum bir şey bulamıyoruz iftarımızı bozalım" dedi. Gözer ayrıca "Dolabım bomboş bak, tek bir yumurta var dolapta. fakirliği gördün mü. fırından ekmek istiyorum ver 2 tane ver 1 ne zamana kadar. Ne zamana kadar?" diye soruyor üstüne basa basa.