Siyasilerden Görkem Hasdemir için taziye mesajı

Siyasilerden Görkem Hasdemir için taziye mesajı
Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmasında şehit olan Orman Genel Müdürlüğü (OGM) personeli Görkem Hasdemir için siyasiler taziye mesajı yayınladı.

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler Mahallesi'nde çıkan orman yangınına, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin müdahalesi sırasında şehit olan orman işçisi Görkem Hasdemir için taziye mesajları yayınlandı.

Mesajlardan bazıları şöyle:

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: Marmaris'teki orman yangını kontrol altına alınmıştır. Büyük bir özveri ile yangına müdahale eden, maalesef şehit veren ormanın kahramanlarına şükranlarımı sunuyorum. Şehidimiz için dua edelim.

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım: Marmaris’te çıkan orman yangınına müdahale ederken şehit olan Orman Genel Müdürlüğü personelimiz Görkem Hasdemir’e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel: Marmaris’teki orman yangınında iki kez yanıyor yüreğimiz. Hem ormanlarımız yanıyor hem de Orman Bölge Müdürlüğü personelimiz Görkem Hasdemir'in evine ateş düştü. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum.

CHP Genel Merkezi: Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ederken şehit düşen Orman Bölge Müdürlüğü personelimiz Görkem Hasdemir’e Allah'tan rahmet; acılı ailesine, sevenlerine ve mesai arkadaşlarına sabır dileriz.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: Marmaris’te çıkan orman yangınına müdahale sırasında şehit olan OGM çalışanı Görkem Hasdemir'e Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bir an evvel yangının kontrol altına alınmasını temenni ediyor, bölgedeki tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Demokrat Parti Genel Başkanı Mustafa Destici: Muğla Marmaris'te çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarında hayatını kaybeden ormancımız Görkem Hasdemir'e Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve orman çalışanlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Yangının kısa sürede söndürüleceği ümidiyle geçmiş olsun Marmaris.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün: Marmaris’te devam eden orman yangınında şehit olan Orman Bölge Müdürlüğü çalışanı evladımız Görkem Hasdemir'e Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.