Haluk Levent'ten Marmaris paylaşımı: Cetvelle çizilmiş gibi

Haluk Levent'ten Marmaris paylaşımı: Cetvelle çizilmiş gibi
Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangını sonrası Twitter'daki hesabından bir paylaşımda bulunan Haluk Levent, "takipteyiz" dedi.

Marmaris İçmeler’de sabah saatlerinde başlayan yangına 11 helikopter, 38 arazöz, 19 su tankeri ve 2 dozer ile müdahale ediliyor. Yangında hayatını kaybeden Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nde görevli 2 çocuk babası Görkem Hasdemir’in cansız bedeni arkadaşlarının omuzlarında bölge dışına çıkarıldı. Yangın söndürme çalışmalarına katılan personel, arkadaşlarını cenaze aracına bindirirken gözyaşlarına boğuldu.

'Cetvelle çizilmiş gibi'

Yangın, sosyal medyada 'otel' tartışmasını da beraberinde getirdi. Yangının 'Tam otel yapmalık bölgede' çıktığını belirten yüzlerce kullanıcı duruma tepki gösterdi. Twitter'daki hesabından bir paylaşım yapan Haluk Levent de  "Ahbap Muğla'daki dostlarımızdan şimdi bilgi geldi" diyerek yangın çıkan alanın "cetvelle çizilmiş gibi yandığını" belirtti. Marmaris'teki yangının Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bulunan Şeytan Sofrası'nda çıkan yangına benzerlik gösterdiğini dile getiren Levent, "Takipteyiz" diye yazdı.