Siyasi partilerden deprem açıklaması

Siyasi partilerden deprem açıklaması
Siyasi partiler Elazığ'da yaşanan büyük deprem hakkında açıklama yaptı.

CHP'den açıklama

Elazığ'da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen 6.8 şiddetindeki depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyoruz. Acı olayda kayıplarımızın daha fazla artmaması temennimiz. Belediyelerimiz yurttaşlarımız için seferber oldular.

AKP'den açıklama

Merkez üssü Elazığ'da olan deprem nedeniyle hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Vatandaşlarımızın kurumlarımızdaki yetkililer tarafından yapılan açıklama ve yönlendirmeleri takip etmelerini önemle rica ederiz.

İYİ Parti'den açıklama

Elazığ'da meydana gelen ve birçok kentimizde hissedilen deprem yüreğimizi yaktı. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyor, bölgedeki tüm dava arkadaşlarımızı, devletimizin yanında seferberliğe çağırıyoruz.

HDP'den açıklama

Elazığ'da yaşanan ve pek çok ilde hissedilen 6.8 şiddetindeki depremden dolayı bütün halkımıza büyük geçmiş olsun diliyoruz. Yetkilileri derhal harekete geçmeye ve gerekli tedbirleri almaya çağırıyoruz. Halkımıza acil dayanışma çağrısı yapıyor ve heyetlerimizi oluşturuyoruz.

TKP'den açıklama

Merkez üssü Elazığ Sivrice olan herkesi bir kez daha hazırlıksızlık ve plansızlık gerçeğiyle karşı karşıya getirmiştir. Türkiye Komünist Partisi olarak süreci yakından takip ettiğimizi ve bölge halkıyla dayanışmayı örgütlemek üzere derhal adım attığımızı kamuoyu ile paylaşmak isteriz. Dileğimiz olası kayıpların en az düzeyde olmasıdır. Başta bölge halkı olmak üzere tüm halkımıza geçmiş olsun diliyoruz.

Etiketler :