Sivas'ta feci kaza! Teravih yolunda can verdi

Sivas'ta teravih namazına gitmek için yolun karşısına geçmek isteyen Nadiye Akalın (78) ile gelini Zeliha Akalın'a (57) otomobil çarptı. Kazada kaynana hayatını kaybederken, gelini ise ağır yaralandı.

Sivas, İstiklal Mahallesi 4 Eylül Caddesi üzerinde saat 19.30 sıralarında meydana gelen kazada, teravih namazı için cadde üzerinde bulunan Ali Muhtar Camiine giden Nadiye Akalın ile gelini Zeliha Akalın'a, caddenin karşısına geçmek istedikleri sırada F.B. idaresindeki 41 HG 416 plakalı otomobil çarptı.

yeni-proje-12-001.jpg

GELİN-KAYNANA ÇARPMANIN ETKİSİYLE YOLA SAVRULDU: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Çarpmanın etkisiyle gelin ve kaynana yola savruldu. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Nadiye Akalın’ın hayatını kaybettiği, gelini Zeliha Akalın’ın ise ağır yaralı olduğu belirlendi.

yeni-proje-11-002.jpg

Yaralı Zeliha Akalın, ambulansla sağlık ekipleri tarafından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Nadiye Akalın'ın cenazesi ise incelemenin ardından aynı hastanenin morguna götürüldü.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Kaza sonrası otomobil sürücüsü F.B. ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi