Sinir krizi geçiren kadın sürücü aracıyla dükkana daldı! Bir kişi son anda kurtuldu

Denizli’nin sanayi bölgesinde, henüz bilinmeyen bir sebeple sinir krizi geçiren bir kadın sürücü aracıyla dükkana daldı. Aracıyla hızla dükkana giren sürücü, araçlara çarparken bir kişi arabanın altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Denizli'deki sanayide kaydedilen bir görüntü herkesi şoke etti. Bilinmeyen bir sebeple sinir krizi geçiren kadın sürücü arabasına bindi ve aracını dükkana, arabalara ve vatandaşların üzerine sürmeye başladı. Olay paniğe yol açarken Dijitalmakale isimli sosyal medya hesabında paylaşılan görüntülerde araç dükkanın içindeki araçlara da çarptı.

whatsapp-image-2025-02-15-at-14-28-36.jpeg

BİR KİŞİ SON ANDA KURTULDU

Sosyal medyada gündem olan görüntülerde, bir kişinin aracın altında kalmaktan son anda kurtulduğu görüldü. Kurtulan kişi aracın camını kırmak için demir çubuk kullanırken o anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden vatandaş, "Abla geliyor... Bak bak geldi! Cinayet..." ifadelerini kullandı. Vatandaşlar, kadını durdurmak için çabalarken kadın sürücünün kontrolsüz bir biçimde aracını kullanmaya devam etmesi dikkat çekti.

whatsapp-image-2025-02-15-at-14-29-31.jpeg

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi