Sinan Ateş’in Eşinden Akşener'in Sözlerine Yanıt! Takip ettirdiler, Telefonumu Dinlettiler, Evimin Fotoğraflarını Çektirdiler

Ankara'da katledilen, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, sosyal medyadan isyan etti, yaşadıklarını anlattı. Ateş “Bu namertlik değil de nedir?” diye sordu.

Ankara’da katledilen Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş sosyal medya hesabı X'ten, eşinin öldürülmesinin ardından yaşadıklarını anlattı. Ayşe Ateş, takip edildiğini ve evlerinin fotoğraflarının çekildiğini belirteti.

Ankara’da düzenlenen suikast sonucunda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, "Bunun adı alçaklık, korkaklık yani namertlik değil de nedir?" diye sordu.

ayse-ates.jpg

“BUNUN ADI ALÇAKLIK, NAMERTLİK DEĞİL DE NEDİR?”

Ateş, paylaşımında şunları söyledi:

“Eşimi, çocuklarımın babasını sokak ortasında iki torbacıya katlettirdiler, yetmedi. Doymadılar, tatmin olmadılar. Sinan, öte âleme göç ettikten sonra bile hakkında attıkları iftiralara, söyledikleri yalanlara sarılmaya devam ettiler. Dirisine yapamadılar, ölüsünü itibarsızlaştırmaya çalıştılar. Bu da yetmedi beni takip ettirdiler, telefonumu dinlettiler, evimin fotoğraflarını çektirdiler. Çocuklarıma ve bana bir gün bile huzur vermediler, vermiyorlar. Bunun adı alçaklık, korkaklık yani namertlik değil de nedir?”