Şevki Yılmaz: AK Parti kasanın ağzını açmalı, 700 ton altını kime bırakacaksınız?

Akit yazarı Şevki Yılmaz, katıldığı bir programda AKP'yi eleştirdi. AKP'nin 2023 seçimleri öncesi kasasını açması gerektiğini söyleyen Yılmaz "Efendim 700 ton altınımız var, şu kadar dolar rezervimiz var diyorsunuz. Kime bırakacaksınız bunu?" dedi.

Akit TV'de yayınlanan Kürsü programına katılan Şevki Yılmaz AKP hükümetini eleştirdi. Yılmaz'ın açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

AKP'li seçmenin son belediye seçimlerinde partiyi ve hükümeti cezalandırma amaçlı oy vermediğini söyleyen Yılmaz şöyle konuştu:

"İşte İstanbul Belediyesi işte Ankara, sırf ekonomik yönden kulağını çekti. Millet Ak Partisinden ayrılmış değil. Belediyeler de var. Meclis üyeleri bizdedir. 30 küsur ilçenin 5'i hariç bizdedir. Ankara'da 3 ilçenin dışında bütün ilçeler Ak Partisinindir. Millet Ak Partisinden kopmuş değil. Ama mutfak yangınını anlatamadığı için 'ben de demiştir; Ak Partiliyim ama belediye başkanları ile bunların kulağını çekeceğim.'

'AKP kasasını açmalıdır'

AKP'nin seçimler gelmeden kasasını açması gerektiğini söyleyen Yılmaz "İşte onun için 23 Kasım seçimlerine gelmeden AK Partisi kasanın ağzını açması lazım. Efendim 700 ton altınımız var, Merkez Bankası'nda şu kadar dolarımız var diyorsunuz. Kime bırakacaksınız? Bu hırsızlara mı" diye konuştu.