Sevindiren haberi babası verdi: Mısra Öz yoğun bakımdan çıktı

Sevindiren haberi babası verdi: Mısra Öz yoğun bakımdan çıktı
17 Nisan'dan bu yana yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören Mısra Öz Sel'in babası Mehmet Öz sosyal medyadan yaptığı paylaşımda 'Şu an kızım mısra öz yoğun bakımdan çıktı normal odasında' dedi.

Çorlu’da 8 Temmuz 2018'de meydana gelen tren katliamında oğlu Arda Sel'i ve eşini kaybeden Mısra Öz Sel, koronavirüs nedeniyle 17 Nisan'da yoğun bakıma alınmıştı. Solunum sıkıntısı nedeniyle yoğun bakımda olan Mısra Öz Sel'in babası Mehmet Öz sosyal medya hesabından "Şu an kızım Mısra Öz yoğun bakımdan çıktı normal odasında. Kızıma duaları ile destek olan sesine ses olan tüm sevenlerine gönül dolusu sevgilerimi gönderiyorum. Sonsuz teşekkürler" dedi.

Yaklaşık 5 gün önce hastaneye yatırılan Mısra Öz’ün o dakikalarda yaptığı bir paylaşımı da dikkat çekti. Hastalıkla mücadele ederken Mısra Öz, “39 derece ateşle gecenin bi vakti uyanıp, Arda'nın da ateşine bakiyim diye doğrulmak ve o an onun yokluğu ile irkilip, gerçeği hatırlamak. Ne yaşadığımızı bizler biliyoruz. Adı Izdırap. Sebep olanların hiç duymadığı bir şey” demişti.

Etiketler :